Google Hacker Edition

0
Geryon

Görüşler

0
yuxel
süper :)
0
bahadirkandemir
Uyghurce tewsiye qilinghir: http://www.google.com/intl/ug/ [www.google.com]
0
fsniper
Lütfen Lütfen birileri Hacker ile Lamer arasındaki farkı bilmeyenlere anlatsın :)
FZ anlatır mısın?
0
FZ
Eminim benden çok daha iyi anlatacak FM üyeleri vardır.
0
pirx
Bu zaten vardı ya , yeni birşey değil.
0
FZ
Neyse ki henüz "olmayan" bir şeylerin haberini geçmedik, o daha kötü olurdu. Var olan bir şeyin haberini geçmek bir nebze daha kabul edilebilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

sundance

Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın

Google appliance var mı isteyen?

sundance

Meşhur donanım sitelerinden AnandTech, bir müddettir beklediği Google Search Appliance'a sonunda kavuştu.

Google'ın nasıl bu dünyanın dışından tasarımlar yaptığını veya kolay kullanım/problem giderme için düşündüğü detayları görmek, ya da sitesinde bu sistemi kullanmak isteyenlere şiddetle öneririm.

Symantec Mail Security Appliance'ın kurulum için klavye, monitör ve (burası önemli) belli bir marka USB CD-Rom istediğini düşünürsek, gerçek bir appliance nasıl olur görmek onlar için de iyi olabilir ;)

Google News artık BETA değil...

darkhunter

Google Blog'da dün yayınlanan habere göre, Google News artık Beta değil. 2002 yılında yayın hayatına Beta olarak başlayan haber portalı (evet kabaca 4 yıldır beta idi), halihazırda 10 dilde ve 22 farklı coğrafi lokasyona uygun yayın yapıyor.

Google News hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için.

Googles Flight Simulator

uosfie

Google Flight Simulator, Google'nın GoogleMaps kimliğini esprili bir dille oyuna döken bir geliştirici tarfından yazılmış. Aslında oyunun bir kopyasını kendi blog sayfama yerleştirmek istedim, ama siz iyisimi Mark Caswell-Daniels'in kendi sitesini bir gezin derim.

Gmail Mobile

fkoksal

Google yine is başında...

Artık gmail hesabınıza Gmail Mobile sayesinde cep telefonunuzdan da ulaşabilirsiniz.
Tatil modu sayesinde, size mail atanlara otomatik olarak "şu anda şezlongta güneşleniyorum" diyebilir, kişi listelerini kullanarak birden fazla kişiye mail atabilirsiniz.