Internet'e reboot, geçici olarak internete erişemeyebilirsiniz!

0
ripper
Internet'in "reboot" vakti geldi. Internet omurgasının donanım bileşenlerinin önemli bir kısmını üreten Cisco firması , 3 önemli güvenlik açığı için yama yayınladı. Yamaların yüklenmesi sırasında internette kısmi erişim problemlerinin olması muhtemel.
www.cisco.com
blog.washingtonpost.com

Görüşler

0
masterfake
hehe birgün bunu olacağını biliyordum.

yakında bilirleri internetin fişini de çekerse hiç şaşırmam.

aslında tükiyede internetin woltajı düşmüş durumda fişi çekmeye gerek yok. nede olsa girmek istediğiniz sitelerin bir çoğunda artık apache2-default geliyor
0
Challenger
aslında tükiyede internetin woltajı düşmüş durumda fişi çekmeye gerek yok. nede olsa girmek istediğiniz sitelerin bir çoğunda artık apache2-default geliyor


Biraz daha açıklar mısınız? Internet' in fişinin çekilmesi ve Apache2 arasındaki bağlantı nedir?
0
FZ
Şudur: masterfake.
0
ripper
Internetin fişinin çekilmesi mecliste hazırlanan internet filtre yasalarına, apache2-default ta sanırım internette türkçe içeriğin (ya da com.tr uzantıların) aradıgını bulamayarak kapatılan sitelere gönderme sanırım.
0
ripper
Ban yedin heralde, sana yaramamış, istersen online psikolog adresleri yayınlayayım. Vandal ruhunla bu söylediğin iltifat sayılır. Saol.
Yok artık bundan sonra senin gibi ufak troll yavrusunu beslemicem. Destanlar yazabilirsin :)
0
Vaseux
Hayır hayır... Bunlarla ilgisi yok. Burnun çok büyük. O anda bakmamıştım resmine ama şimdi anlıyorum neden her halta burun soktugunu. İçindeki pislik suratına yansımış yazık.
0
mos
sen yenisin galiba

affınıza sığınarak minik bir hatırlatma yapayım, burası bir sohbet odası ya da MSN penceresi değil.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Telefon ve Adsl tarifelerine indirim

anonim

Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ses iletimine gelecek indirimin Pazartesi günü onaylanarak uygulamaya gireceğini, Adsl ile ilgili indirimin ise yakın zamanda açıklanacağını söylemiş.
Kaynak: Ntvmsnbc

Siyaset Meydanı Faciası

SHiBuMi

Dün akşam Siyaset Meydanı`nı seyrettiniz mi bilmiyorum, ama ben faciayı sonuna kadar seyrettim. Ve şu sonuca vardım: Demek ki bizim bilgili olmadığımız konularda çıkıp dinlediğimiz adamların da dünyadan bir haberleri yokmuş, onların arasında da bir sürü bilgisiz adam bizimle kafa buluyormuş.

Hata 1 milyon: Parası Ödenmedi

karum

Ticari bir hediyelik eşya sitesi olduğunu tahmin ettiğimiz http://www.esenhediyelik.com.tr sitesinin "title"ında aynen şu yazıyordu ==> HATA 1 milyon: Parası ödenmedi. HTML sayfasında da emeğinin karşılığını alamadığından sayfayı kapattığını belirten bir firmanın web adresi. "hata 1 milyon olayı" çok hoşuma gitti :)

Şifre Giriş Paneli

parsifal

Oturmuş bankacılık işlemlerimi internetten yapıp ömrümü uzatırken...
"aman allahım o da ne?"
İşbankası Şifre Giriş Panelini keşfetmiş...

Bu da nasıl gözüktüğü!
Şu detayı unutmayın! O tuşlara her bastığızda rakamların yerleri değişiyor!
Lütfen çatıda futbol maçı yapmayı bırakın. Cereyanda kalınca kafanız karışıyor!

BIG BROTHER IS WATCHING US !

ganzo66

"ABD Başkanı George W. Bush, terörizmle mücadele yasasını, Cuma günü imzalamıştı. Buna göre, ABD Adalet Bakanlığına bağlı Federal Soruşturma Bürosu FBI yetkililerinin, izleme ve dinleme faaliyetleri inanılmaz ölçüde genişletildi.

Bush‘un imzasının kurumasını beklemeden ve haftasonu olmasına bakmadan Washington‘daki en üst düzey hukukçular ...ülkedeki federal savcılara, 30 sayfalık bir e-mail göndererek, hükümetin, yüksek teknoloji aletlerinin nasıl kullanılacağını anlattılar"