Telefon ve Adsl tarifelerine indirim

0
anonim
Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ses iletimine gelecek indirimin Pazartesi günü onaylanarak uygulamaya gireceğini, Adsl ile ilgili indirimin ise yakın zamanda açıklanacağını söylemiş.
Kaynak: Ntvmsnbc

Görüşler

0
Entwine
bu olay artik türkiyeye meteor düşücekk gibi birsey oldu saççmalıyorlarr yeter artik artirmasinlar biz gelistiricegimiz kadar alternatif gelistirdik =)
0
sefalet
Olur mu canım ne indirimi internet hızı iki katına çıkıyor :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sanal alemde gerçek müşteri temsilcisi

SHiBuMi

Internet'te amaçsızca o link senin bu link benim dolaşırken, yolum epeydir uğramadığım rackspace.com'a düştü. Acaba Linux dedicated serverlar ne kadardan başlıyor diye merak edip fiyatların olduğu sayfaya geçtim. Sayfa açıldıktan birkaç saniye sonra çat bir applet açıldı, tepesinde gülen suratlı bir tip, altında bir chat ekranı ve kendisinin LIVE sales consultant olduğunu ve bana nasıl yardımcı olabileceğini soran biri beliriverdi! Önce bunu herkese standart çıkan bir pencere olarak algıladım ama sonra LIVE'daki vurgudan adamın kanlı canlı karşımda olduğunu anladım.

RTUK işi bitiriyor mu?

anonim

Belki bitiriyor, belki de biraz daha bekleyecek.Belki gene rafa kaldırıp seneye bir dönem ısıtıp önümüze koyacak.En azından şimdilik bu yasaya karşı çıkanlar; Tepkiler için belki okumak belki de katılmak isterler...

GMAIL: pop3 desteği ekledi

mos

1000 mb 'lık e-posta kotası sunmasıyla dikkatleri henüz beta aşamasındayken bile üzerine çekmeyi başaran GMAIL , şimdi de pop3 ve otomatik posta yönlendirme desteği sağlıyor.


Internet mimarisinin temeli: Uçdan uca prensibi

arikan

MIT Media Lab Virüssel İletişim Grubu (Viral Communications Group)'ndan David Reed geçtiğimiz günlerde "IP3 Kamu Yararı ödülü" aldı. Reed bu odülü Internet mimarisinin temelini oluşturan dijital ağlarda "end-to-end prensibi"ni (uçdan uca prensibi) geliştirmesiyle kazandı.

WWW Kısaltmasını Beynimize Çakan Adamla Röportaj

FZ

Internet tarayıcınızın adres satırına her WWW yazışınızda Tim Berners-Lee'nin basit ama dünyayı değiştiren fikrinin somut halini kullanıyorsunuz. Avrupa'nın en büyük parçacık fiziği laboratuvarı CERN'de çalışırken, 1989 yılında "World Wide Web"i geliştiren bu yaratıcı aynı zamanda 1990 yılında ilk Internet tarayıcı yazılımı da tasarladı. Tim Berners-Lee ile yapılmış bir röportajı, ortaya attığı fikirler ve uygulamaların hayatımızı ne kadar dönüştürebildiğine dair düşüncelerini bu adresten izleyebilirsiniz.