Massive Multiplayer Online RPG: Dark Throne

0
Soulblighter
Dark Throne, çok keyifli bir savaş-strateji oyunu. Oyunda amacınız size verilen sivilleri eğitip askere çevirmek ve diğer Dark Throne kullanıcılarıyla savaşmak. Saldırı ve Savunma güçleriniz var. Saldırı gücünüz karşı tarafın savunma gücünden fazlaysa siz kazanıyorsunuz ve karşı tarafın askerlerini öldürebildiğiniz gibi, kalelerine zarar verebiliyor, altınlarını ele geçirebiliyorsunuz. Ayrıca Miner denilen adamlarınızla altın toplayabiliyorsunuz.Askerlerinize kılıç kalkan gibi donanımlar alarak saldırı ve savunma güçlerini arttırabiliyorsunuz. Ayrıca casuslarınızı karşı tarafa gönderip, saldırmadan önce karşı tarafın askeri gücünü öğrenebiliyorsunuz.

Yani kısacası anlatmakla bitmez. Oldukça kapsamlı bir oyun. Seveceğinizi umuyorum...

Dark Throne

Görüşler

0
everestk
Ogame [www.ogame.com.tr] Türkçeleştirlmiş text tabanlı savaş ve strateji oyunu. Bunda askerleri eğitmiyorsunuz ama evrende ittifakınızla hakim olmaya çalışıyorsunuz. Bilimsel araştırmalar, savaş gemileri, savunma sistemleri, maden üretimi gibi şeyler var oyunda .Yağma ve savaşlar var. Mantık olarak Dark Throne la aynı. İlgilenlere duyrulur.
0
daegil
Utopia (http://games.swirve.com/utopia/)
Uzuuun bir geçmişi olan ve 50.000'den fazla katılımcısı olan bir Massive Multiplayer Online RPG...
0
iasci
Birde akran kartımızı tanıtmak icin gobegimiz catlamasa !

Dağıtımların resmi (non-free) paketleri bile sorunsuz donanım tanıtamıyorlar,ne olacak halimiz?

0
everestk
Yukarıda bahsedilen oyunlar internet üzerinden oynanan platformdan bağımsız oyunlar bunun için ekran kartı sürücülerini yüklemenize gerek yok. Linuxa geçmek için oyunu bahne edenler için iyi bir yol olabilir bu online oyunlar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GTA1 ve GTA2'nin kodu açılsın!

sundance

Bir süre önce Rockstar Games, GTA1 ve GTA2'i Internet'ten serbest olarak indirilebilir hale getirmişti. Dahası GTA2, Windows Xp'de sorunsuz çalışacak şekilde de değiştirilmişti.

Bunun akabinde klasik oyun meraklıları da her iki oyunun kaynak kodunun açılması için bir kampanya başlattılar. Bu sayede hem GTA'lar için yeni modlar yazılabilecek, hem de GNU/Linux, BSD gibi ortamlarda da bu klasik oyunları görebileceğiz.

Ne diyelim darısı Starcraft'ın başına...

Pac-Craft: Starcraft 1.08`i bekleyenlere

sundance

Siz de bizler gibi Starcraft 1.08 patch`i beklemekten bıktınız mı ? Bir değişiklik mi istiyorsunuz ?

O zaman bir müjdemiz var. Starcraft konusunda en önde gelen sitelerden Infoceptor super bir oyun geliştirmiş; PacCraft

Klasik PacMan`in Starcraft yorumu olan bu oyunun bir başka güzelliği hemen browserdan oynanabilir olması... İyi eğlenceler

Passage... Birkaç pixelde bir ömür

sundance

Gamma 256 etkinliğine bakınırken, çok ilginç bir sanat eseri/oyun ile karşılaştım.

Beş dakikalık bir zaman dilimi içinde doğumdan ölüme bir hayatın geçtiği Passage pixel grafikleri, ruh halinizi etkileyen müziği ile azdan çoku anlayanlar için gerçekten ilginç bir deneyim. Not:Ok tuşlarını kullanımınız gidişatı etkiliyor.

Efsanenin Dönüşü (The Settlers)

Agony

Dünya'da özellikle de Almanya'da geniş bir hayran kitlesine sahip The Settlers serisi içinde, 2. oyunun ayrı bir önemi vardır.

Şimdiye kadar çıkan tüm seriler içinde en güzeli ve en detaylı olanıdır.

Oyunun yapımcı firması BlueByte, Settlers: Heritage of Kings ile sadece Almanya'da büyük başarı yakalamıştı. Ama, bir çok Settlersseveri de üzmüştü. (Bilenler bilir, Settlers:HOK, serideki diğer oyunlarla uzaktan yakından alakası olmayan apayrı bir oyundu.) Bunun farkında olan BlueByte, bizleri üzmeyerek, Settlers2'yi yeniden yarattı. Hem de 3D olarak.

Playstation-X Japonya semalarında!

sundance

StreetTech´in haberine göre Playstation´ın yeni versionu olan Playstation-X 13 Aralık´tan beri Japonya´da satılmaya başlanmış.

Basitçe harddiski olan bir Playstation 2 diye adlandırılabilecek cihaz, Tivo gibi kişisel video kaydedici, mp3 jukebox, ya da dvd çalıcı/kaydedici olarak kullanılabilmekte.

Şu an için 160 Gb harddiskli olanı $750, 250Gb harddiski olan ise $950´a satılmakta olan bu cihazı yan taraftaki ankete eklememiz gerektiğini düşünmekteyim.
Nice mutlu yıllar!