Mavi Bilgisayar Kapandı.

0
anonim
Ankara merkezli bilgisayar firması Mavi Bilgisayar internet sitesi ve mağaza şatışlarını durdurdu. 29.06.2009 tarihinden itibaren web siteleri açılmayan şu anki sitede ise özür yazısı bulanan firma son zamanlarda yaptığı değişik kampanyalarla ayakta durmaya çalışıyordu.
Son olarak ortak kaybeden firmada borç miktarı 6.5 trilyon olduğu söyleniyor. Genel Müdür Hamza Hakan bey herhangi bir açıklama yapmazken, alacaklı şirketlerle görüşme halinde olduğu bildirildi. Son kullanıcı müşteri mağduriyetleri nasıl giderilecek ve alınan ürünlerin garantileri nasıl devam edecek gibi sorular ise hala cevaplanmayı bekliyor.

2009 yılında satışlarını durduran 3. bilgisayar ve teknoloji şirketi olan Mavi Bilgsayar ailesine geçmiş olsun diyoruz.

Görüşler

0
acemi_
Borcu, eski TL ile 6.5 trilyon sanirim
0
kernelpanic
bu yazıyı yazdığım bilgisayarı mavibilgisayar aracılığıyla almıştım.. Güzel bir sanal mağazaydı cidden. bende kendilerine geçmiş olsun diliyorum.
0
abdullaht
arkadaşlart mavi bilgisayarın kapanmasına gerçekten çok üzüldüm ben ve çevrem bütün parça işlemlerini maviden karşılardık yazık oldu mavi bilgisayara çalışan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.

Gelecekten gelen adam

redogre

Gelecekten gelen adam!

Dr. Greg Wilder ile yine müzik ve GNU/Linux üstüne

FZ

Greg Wilder ile 2 sene önce müzik, yapay zekâ, yaratıcılık ve GNU/Linux üstüne gerçekleştirdiğimiz sohbetin ardından okyanusun iki yakasında da pek çok şey oldu.

Geçenlerde yine kendisi ile yazışırken konu döndü dolaştı GNU/Linux tabanlı yazılımların profesyonel kayıt ve ses işleme ortamlarında kullanımına geldi.

Wilder, stüdyosunda gerçekleştirdiği birkaç kayda dair örneği paylaşmak istediğini belirtti ve şu MP3 bağlantıları nı yolladı:

FM ne kadar teknik ?

sundance

FM yayına başladığından bu yana yaklaşık üç yıl geçti. Bu süre içinde, hayatımızda bir çok değişiklikler oldu, birçoğumuzun evine Internet girdi, yeni teknolojiler gelişti, cep telefonlarımız, cep bilgisayarlarına dönüştü vs.

Bu hal ve gidişat içinde, FM okurlarının sitenin mevcut yapısını nasıl bulduklarını merak ettik. Sizce FM gerektiği kadar detaylı ve teknik bir şekilde, Internet ve insan konularına eğiliyor mu ? Yoksa aşırı teknik bir şekilde antin-kuntin mevzularda kayıp mı oluyor ? :)

Geleceğin Medyası

redogre

Geleceğin Medyası