Mozilla 1.7 de çıktı!

0
Challenger
Mozilla FireFox 0.9 ve Thunderbird 0.7' nin ardından Mozilla 1.7 de duyuruldu. Yeni Mozilla' nın açılışı daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Mozilla 1.7 ile ilgili sürüm notlarını http://www.mozilla.org/releases/mozilla1.7/ adresinde bulabilirsiniz.

Görüşler

0
mos
hm cok fena
biri su kesme isaretini kaldirip "de" ile 1.7 arasina minik bir bosluk koyabilir mi ? :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox 3 Deneme Sürümü

vst

Firefox 3 deneme sürümü Alpha 1 yayınlandı. Sadece geliştiricilerin kullanması öneriliyor. Önemli bazı değişikler:

  • Öntanımlı Cairo grafik kütüphanesi ile verimli 2D render (donanım bağımlılığından kurtulmak adına önemli)
  • Geliştirilmiş thread modeli
  • Yeni Gecko motoru: 1.9

Mozilla´dan daha hafifi: Phoenix!

tongucyumruk

Mozilla'nın browser olarak yetenekleri tartışılmaz. Ama bildiğiniz gibi ailemizin browser'ı Mozilla sadece browser değil. Sadece öntanımlı kurulumda bile Mozilla Mail'den tutun da ChatZilla'ya birçok paket içeriyor. Tabiiki bu kadar eklenti ve özelliğin de herşey gibi bir bedeli var. Sonuçta Mozilla oldukça iri kıyım bir browser haline geliyor. Sırf bu nedenle Mozilla yerine son derece hafif olan Opera'yı kullanan insanlar mevcut (kullansınlar tabii Opera'da sevdiğimiz bir browserdır). Mozilla projesinin kendi içinde de bundan yakınan arkadaşlar olacakki yine Gecko motorunu kullanan ama Mozlla'nın gereksiz olarak gördükleri bütün yükünden arındırılmış bir browser hazırlamaya başlamış, adını da Phoenix koymuşlar.

Firefox'a kardeş geldi: Flock

gismo

Mozilla ekibinin yeni fırlaması Flock'un beta sürümü yayınlandı. Flock ile neler yapabileceğini merak edenler buraya, indirmek isteyenler buraya, katkıda bulunmak isteyenlerse şuraya bakabilir.

Mozilla 1.5, Mozilla Firebird 0.7 çıktı

tongucyumruk

Mozilla uygulama grubunun 1.5 sürümü duyuruldu. Aynı zamanda "benim bu kadar uygulamaya ihtiyacım yok" diyenlerin tercihi olan Mozilla Firebird gezgini ise 0.7 sürümüne ulaştı...

Mozilla 1.1 Alpha da çıktı

crematorium

Millet yine coştu, Mozilla 1.0'dan sonra yeni testler sonucunda ortaya çıkmış yeni Mozilla versiyonu 1.1 Alpha da çıkmış bulunmaktadır, Mozilla.org adresinden indirebilirsiniz. Yakında Mozilla 2.0 çıkarsa hiç şaşırmayın... :)

Herkese kolay gelsin