`Pokemon kalksın yerine robotek gelsin´

0
butch
Birkaç hafta önce bir arkadaşımdan çok ilginç bir icq mesajı geldi. Mesaj şöyleydi: 'pokemon kalksın yerine robotek gelsin bir nesil daha embesil yetişmesin kampanyası'. O anda gerçekten ya dedim. Bir zamanlar hayranlıkla izlediğimiz genele saçmalık gibi gelen çizgi filmlerden biriydi bu ama o ve benzerleri bir neslin daha açık fikirli ve kıvrak zekalı yetişmesine sebep olmuşlardı.
Bugün güzel bir gelişme oldu. Slashdot.org'da bir haber yayınlandı. Bu haber iki sevindirici haberi içeriyor aslında. Bunlardan birincisi şu bize çok şey kattığını söylediğimiz Robotek serileri artık DVD ortamına aktarılıyormuş. Hemde 15$ gibi gayet mantıklı fiyatlara. İkinci haber de en az ilki kadar sevindirici. Daha önce de fazlamesai.net e konu olmuş Ghost In The Shell filminin 2.sinin çekildiği haberi. Yani bahar güzel başladı, umarım böyle devam eder.

Ghost In The Shell Haberi
http://www.aint-it-cool-news.com/

Robotek Haberi
http://www.robotech.com/news/viewarticle.php?id=11

Görüşler

0
anonim
ewt ewt ewet
yane slogana hayran kaldım. pokiman gittsin robotech gelsin

bu msg bana icqdan gelmedi keşke gelseydi neyse pokemon kadar aptalca yapılmış çizgi flimler bizim zamanımızdada wardı örneğin: musti, yakari... ama ama bunlar tabe piyasada bulunan diğer çizgi filmler arasında ezilip gittiler. misal bir çizgi film wardıki...esteban dı baş karakterin adı... kayıp altın şehir yada ööle bişiydi ismi neyse abartmiiim.pokimonlar bir an önce imha edilmeli :)
teşekkürler

dookie@music.com
0
anonim
Pokemonlar kaLktI..digimon geldi ehhe
Robotech guzeldI..estabanda guzeldi..
ghost in the shell e hayran kaldIk
GiTS2 de geliyormu$
fatal fury , street fighter ve x-man de var ortaLarda ..
sonu yok bu I$In.. :)
0
anonim
Forumda da bununla ilgili bir başlık var. alıp insanı şocukluk yıllarına götürüyor. gerçekten bize ümitli olmayı,bilginin değerini,azmi ve gayreti öğreten çizgi filmlerdi.. http://www.fazlamesai.org/forum/viewtopic.php?t=130
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai'nin en genç üyesi!

sundance

Fazlamesai.net bugün saat altı civarlarında en genç üyesine kavuştu!
Deniz bebeğe hoş geldin derken, Boran(Butch) ve Aylin'e (Mayli) mutluluklar dileriz.

Fazlamesai Ailesi

Kitab-ül Sima

redogre

2001´in sonu ve Fazlamesai.net

butch

2001 yılının son düzlüğüne girildi. Artık fazlamesai.net ile ilgili bir sene öncesine ait verilere sahip olduğumuzdan geçen bir senenin sorgulamasını hep beraber yapabiliriz dedim. Hem belki bu vesileyle önümüzdeki yıl kitlemizi ve hitlerimiz nasıl büyütebileceğimiz konusunda bize yeni fikirler verebilirsiniz.

Kitap yorumu: Dijital Kale

sundance

Ülkemizde özellikle Da Vinci Code, Melekler ve Şeytanlar isimli kitapları ile tanınan Dan Brown'ın, Digital Fortress (Dijital Kale) isimli kitabını geçenlerde okudum.
Uzun süredir kendisini bir ziyaret etmek istiyordum zaten, ama kısmet kızkardeşimin Tüyap Kitap Fuarı'nı yağmalamasınaymış.

fazlamesai.net'e soralım: İçerik Yönetim Sistemleri, Deneyimler, İzlenimler

FZ

CMS (Content Management System) sistemlerini inceleyen siteleri gezmek, eleştirileri okumak, bizzat gidip bazı sistemleri çekip kurup denemek mümkün ama ben yine de FM camiasına bir sorayım dedim:

Bir arkadaşım, hukuk ile ilgili basit bir site açmak istiyor. Yazı yayınlamak ve/veya diğerlerinin yazılarını onaylayıp, düzenleyip yayınlamak. Belki bir miktar kategorizasyon, arama tarama, vs. Uzun lafın kısası en basit bir CMS'ten beklenen en temel özellikler. Kendisi yazılımcı değil, etrafındaki bilgisayarcılar ona yardım edecek ama yine de olabildiğince kurulumu ve bakımı basit bir sistem olmasında, minimum müdahale ve özelleştirme gerektirmesinde fayda var.

FM camiası bu konuda neleri tavsiye eder? Tavsiye ederken lütfen dil kriterini de göz önünde bulundurun. Söz gelimi drupal yakışıklı bir sistem gibi duruyor ancak download kısmına gidip baktığımda Türkçe çevirisinin (en azından resmi olarak) olmadığını görüyorum (debian-tr.org sitesinin Türkçe olarak drupal kullandığını hatırlıyorum ama bildiğim kadarı ile hazır bir çeviri ile değil kendi yaptıkları bir çeviri ile çalışıyorlar).