Ruh halinize göre müzik

0
sundance
Herne kadar RIAA engellemeye çalışsa da halihazırda birçok Internet radyosundan sadece web browserınızı kullanarak müzik dinlemeniz mümkün.

Fakat insan bazen de "yahu bir ruh halime göre müzik dinleyeyim" dediğinde seçim yapmakla uğraşmak zor gelebiliyor.

Eğer derdiniz buysa Musicover tam size göre.
Gerek fonksiyonel arayüzü ile o an içinde bulunduğunuz ruh haline uygun parça seçebilmeniz, gerekse dinlediğiniz (ya da dinleyebileceğiniz) parçalar arasında ruh halinize yatkınlıklarınızı takip ederek dolaşabilmeniz gibi özellikleri ile birçoklarımızın vazgeçilmezi olması muhtemel.

Görüşler

0
pvc
Web browserımızı dinleyerek müzik dinlemek gerçekten güzel. Fakat web browserımızı dinleyerek müzik dinlemesek de, web browserımızı kullanarak müzik dinlesek daha iyi olmaz mı? Belkide farketmez. Çünkü sonuç itibariyle her ikisi bizi aynı amaca götürüyor değil mi? Yani her ikiside aynı kapıya çıkıyor. Peki aynı kapıya çıkıyorsa ötekinden mi gidelim? Bilemem. Olabilirde, olmayabilirde. İşin bu kısmı çok önemli değil.

Peki yahu, birde ruh halimize göre müzik dinleyelim de, bu sitenin müzik arşivi biraz kısıtlı gibi geldi bana. Ama yinede ilginç bir fikir atılmış ortaya. Tabi sizde o ilginç fikri bizimle paylaşmışsınız. Bu açıdan sizi tebrik etmek gerekir. Teşekkürler.
0
sametc
Bu siteye tek kelimeyle bayıldım... Sundance gerçekten süpersin...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MillionDollarHomepage için fidye!

sundance

Daha önce iki kez haber yaptığımız MillionDollarHomepage, cuma günü "Eğer bize $50,000 vermezseniz, sitenizi aşağı indiririz" diyen bir mailın ardından, host edildiği ISP'si InfoRelay'e yapılan bir DDOS (Dağıtık Servis Dışı Bırakma Saldırısı) ile bir süre devre dışı kalmış. InfoRelay'in gerekli önlemleri alması üzerine yayınına devam eden site bir fenomen olmayı sürdürüyor.

Asıl soru bunun, bir pazarlama dehası olduğunu ispatlayan Alex Tew'un yeni numarası olup olmadığı.
Haber için Tolga "Dark" Selçuk'a ve Digg'e teşekkürler.

Linuxcuyuz.biz

Dirty_tux

İsteyen herkese ücretsiz olarak Linux dağıtımlarının CDlerini gönderen Linuxcuyuz.biz sitesi 1 Mart'ta açıldı. Sonunda herkesin merakla beklediği bir proje daha hayata geçirildi ve artık Türkiye'de de ücretsiz olarak isteyen herkes istediği Linux dağıtımının CD'lerine ulaşabilecek. Ayrıntılı bilgi için: http://linuxcuyuz.biz

Web Standartları ve Tarayıcılar

yuxel

Acid2 : tarayıcıların web standartlarına uyumunu test etmek için Web Standartları Projesi tarafından desteklenen küçük bir test sayfası.
Test tarayıcıların, HTML4, CSS1, PNG ve pek kullanılmayan Data URL desteğini deniyor .

Engelli sitelere alternatif erişim yolu: TamamAbi.org

crematorium

Mahkeme kararı ile ya da başka bir şekilde engellenmiş internet sitelerine erişmenin kolay ve ağrısız yolunu paylaşan bir site var artık.

TamamAbi.org

Önerilen çözümü kısaca özetleyeyim;

Skype Sunucuları ve Ruslar?

ErenTurkay

2 gündür güvenlik ile ilgili e-posta listelerinde skype sunucularının bir güvenlik açığından faydalanılarak işlev göremez hale getirildiğinden bahsediliyor, tabiki Rus Hacker hikayesi ile beraber :)