Ubuntu Breezy Badger Geliyor!

0
darkhunter
Yakın bir taihte Tux Award kazanan, hepimizin sevgilisi Ubuntu Breezy Badger (5.10) ile görücüye çıktı (Preview Release).
Hataların ayıklanması ve stabil sürümün ilan edilmesi için pre-relase niteliğinde çıkan bu sürümde her zamanki gibi trendy (moda) ve friendly (kullanıcı dostu) uygulamalar yer alıyor.

Benim dikkatimi, Preview Release'in ilanından bir gün önce duyurulan, Gnome 2.12 çekti (çok ciddi bir değişiklik yok, hatta ben şu ana kadar sadece "Mayın Tarlası" oyununa patlama efekti eklendiğini görebildim ::p). Ubuntu çok hızlı ilerliyor.

Darısı abilerinin, ablalarının başına :-)

Görüşler

0
darkhunter
Müdüreyet'e sesleniyorum : Sayın müdürler, 8-D Artık şu haber konusu seçtiğimiz kısma bir Ubuntu logosu eklesek mesela? Yada şöyle birşey :-p
0
sundance
Sizi az önce Lombak'tan aradılar, tarzınıza bayılmışlar, bu Ubuntu herneyse istiyoruz dediler ;)
0
darkhunter
"Lombak sever" biri olarak fazlasıyla onore oldum. Ilgili makamları öpüyorum 8-*

8-D
0
butch
Eklendi.
0
darkhunter
Teşekkürler :-D
0
Soulblighter
Benim de resmimi koyun :) Ben haber koyunca siteye benim resmim çıksın :-p
0
gismo
Aslında avatar eklense fena olmaz. İsteyen ufak resmini koyar. Yüz önemlidir sohbet ederken.
0
desenturk
logoyu görünce koltuktan düşüyordum :D
0
anonim
tabii ki Kubuntu da
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu Türkiye

sunriseright

Türkçe konuşanlar için bir grup ubuntu linux kullanıcısı http://ubuntu-tr.com sitesi ve freenode'daki #ubuntu.tr IRC kanalını faaliyete soktu.

Ubuntu 7.04 Feisty Fawn Duyuruldu!

some_plus

Ubuntu'nun son sürümü olan Ubuntu 7.04 Feisty Fawn nihayet duyurdular. Kubuntu gibi türevleri de 7.04 sürümü ile indirmeye hazır. İnternet sitesi çok yoğun olmasından dolayı zor zeval açılsada Ubuntu 7.04 Feisty Fawn herkese hayırlı olsun.

Bedava Ubuntu Etiketleri

anonim

System76 sitesi başlattığı kampanya ile isteyenlere ücretsiz "Powered Ubuntu" yazılı etiketler dağıtıyor.Dağıtımı birçok ülkedeki Ubuntu takımları ile gerçekleştiriyorlar.Dağıtım yapılacak ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor.

Ubuntu 8.04 çıktı

coskung

Ubuntu'nun, ilk çıktığı günden bu yana süregelen altı ayda bir yeni sürüm duyurma özelliği devam ediyor. Her yıl Nisan ve Ekim aylarında yeni sürümü duyurulan Ubuntu'nun, yeni versiyonu 8.04 Hardy Heron çıktı.

Ubuntu ve Kubuntu v5.04 hazır!

zentoo

Ubuntu 5.04 (Nisan 2005) versiyonu çıktı. Buradan ve de buradan ulaşabilirsiniz. Kanımca ufak çapta bir devrim yaratan bu GNU/Linux dağıtımı, bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun. :-]
DVD versiyonu Live CD + Install + Yerelleştirme dosyaları olduğundan 2.7 GB ISO dur.