Windows'a Mac OS X Makyajı

0
bilidikid
Çok başarılı bir program olan FlyakiteOSX, Windows'unuzu adeta bir Mac OS X'e çevirmekte hem de hiç ekstra kaynak yemeden.

Screenshot'un için buraya, FlyakiteOSX hakkında detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Görüşler

0
yuxel
mac tarzı kicker için ->y'z dock ss [www.majorgeeks.com]
mac tarzı pencere gölgeleri için -> y'z shadows ss [www.majorgeeks.com]
Explorer tool bar'ı değiştirmek için y'z toolbar ss [www.majorgeeks.com]
0
pirx
Kurdum , gayet güzelmiş teşekkürler.
0
bilidikid
güle güle kullanın :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

1000 adet mp3 cebimizde

anonim

Apple'ın çıkarmış olduğu iPod ile 1000 adet mp3'ü yükleyip yaklaşık 10 saat istediğiniz yerde müzik dinleyebiliyorsunuz. Macintosh kullananlar için olan iPod'u Macintoshunuza fireware portundan bağlayarak iTunes programı ile rahatlıkla yükleyip yüksek ses kalitesi ile dinleme imkanı oluyor. Fiyatı biraz yüksek olsa da yakında makul düzeylere inecegini umut ediyorum. iPod hakkında bilgi için www.apple.com/ipod/

iTunes Music Store, Windows sürümü geliyor.

Evil_Empire

Apple iMac ten sonra iMovie, iTunes, iChat, iPod, iSight, iPhoto gibi ürünler çıkardı. Bunlar Mac kullanıcılarını "ayrıcalıklı" yapan ürünlerdi.

iTunes MacOS'la birlikte gelen ücretsiz bir all in one müzik istasyonu. Apple'ın iTunes'u windowsa portlamak için yeni programcılar alması ve Safari browser'ı da windowsa taşıyacağının haberleri MacOSX'in intel işlemcilerde çalışacağını düşündürüyor(muş).

Apple'ın Sunucu Pazarına Girişi

anonim

Apple firması Mac OSX ile süper şık dizüstü bilgisayarlarıyla son kullanıcı pazarında emin adımlarla ilerliyor. Ancak görünen o ki, çaktırmadan sunucu pazarına da ciddi bir giriş yapıyorlar.

Virtual PC 5.0 çıktı

anonim

Connectix ürünü olan ve Mac'lerde Windows işletim sistemini çalıştırmaya yarayan Virtual PC yeni sürümü MacOS 9.2 den sonra MacOS X işetim sisteminde de çalışıyor.Mac kullanıcılarının Windows gereksinimlerinde bir PC ye ihtiyaç duymadan bir uygulama şeklinde açarak çalıştırdıkları Virtual PC yi MaCOS X de de rahat bir şekilde çalıştırıp Windows işletim sistemi ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz.

Camino 0.7 çıktı

conan

Gecko motorlu ve Cocoa grafik arabirimi kullanan Mac OS X browser'ı Camino'nun yeni versiyonu dun yayımlandı. Eskiden Chimera olarak bildiğimiz browserı buradan indirebilirsiniz.

Başlıca yapılan değişiklikler ise şunlar: Yeni download manager, URL Manager Pro ile uyum, Text Encoding menüsü, yandaki barda Global History menusu, resimleri ve diğer uygulamaları sayfadan desktop'a sürükleyip bırakabilme özelliği, ve daha niceleri.