Zope ve Plone ile İçerik Yönetimi ve Uygulama Geliştirme

0
avukatahmetusta
İnternet Teknolojileri Derneği'nin (İNETD) bir süredir yürüttüğü seminer dizisi Zope uygulama sunucusu ve Plone içerik yönetim sistemi hakkındaki oturumla devam ediyor. İstanbul Levent'teki Yapı Kredi Plaza içinde IBM Linux Merkezi'nde gerçekleşecek olan ve Turgut Uyar'ın vereceği bu seminer de dizinin diğer seminerleri gibi ücretsiz.

Katılım için önceden kayıt yaptırmak yeterli.

Görüşler

0
Satanique
Avukat bey çok teşekkürler. Bizi aydınlattınız bizi ışıga götürdünüz. Allah sizden razı olsun.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İstanbul Sendikalı Bilgi Üniversitesi Açık Hava Dersleri II

anonim

İSTANBUL SENDİKALI BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
YAZ OKULU PROGRAMI
AÇIK HAVA DERSLERİ-II


Dersin Adı: “Niçin Sendika?”
Dersin Kodu: Sendika 102
Dersin Tanımı: “Niçin Sendika?” sorusuna verilecek tüm cevaplar, deneyimler, kanıtlar yer alacak bu derste. Gelin anlatın, sizin de bir bildiğiniz vardır elbet!

Katılımcılar: Ömer Laçiner (Yazar), Arzu Çerkezoğlu (DİSK/DEVSAĞLIK-İŞ) Murat Özveri (SELÜLOZ İŞ), Chris Stephenson (Bilgi Üniversitesi), Bülent Bilmez (Bilgi Üniversitesi)

Yer: Santral-Çimen Kampusü
Tarih: 1 Haziran 2010 Salı
Saat: 17:00-19:00

Not: Bu dersler “açık ders” formatında yapılacaktır. Herkesin katılımına açıktır, ücretsizdir, kayıt gerekmemektedir, sınav yoktur!

Özgür Web Teknolojileri Günleri 2012 Etkin Katılım Çağrısı

coskung

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından ikincisi geçen yıl düzenlenen etkinlikte, 3 paralel oturumda 30'un üzerinde konuşmacının 30'un üzerinde farklı konu başlığı sunduğu etkinliğe yaklaşık 750 kişi katılmıştı.

19-20 Ekim 2012 tarihlerinde İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde üçüncüsü gerçekleşecek etkinlikte yer alacak konu başlıkları:

YTÜ Açık Kaynak Kodu Günü 2008

coskung

Etkinlik sitesinden alıntı:

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilişim Kulübü bünyesinde çalışmakta olan YTÜLinux Grubu'nun üyeleri olarak 19 Nisan 2008'de açık kaynak kodu günü düzenliyoruz. Bu etkinliği düzenlemekteki amaçlarımız: Açık kaynak kodu, unix, linux gibi konularda aktif olarak çalışan grupların başarılarını bu alanla ilgili insanlara anlatması ve tanıtması,

IBM LSYM Seminerleri Başladı

FZ

IBM Türk bünyesindeki Linux ve Serbest Yazılım Merkezi tarafından düzenlenen seminerlerin takvimi belli oldu.

http://www-5.ibm.com/tr/products/linux/lsym/seminer_takvimi.html adresini ziyaret ederek seminer programını inceleyebilir ve kayıt yaptırabilirsiniz.

Bu merkezle ilgili FM haberini burada okuyabilirsiniz.

Doğadan Esinlenen Bilgi İşlem

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün düzenlediği kamuya açık bilgisayar bilimlerinin gelecek haftaki konuğu İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Dr. Şima Uyar.

"Nature Inspired Computing" başlığı altında doğadaki fenomenlerden esinlenerek geliştirilen bilgi işlem uygulamalarına değinecek olan Dr. Uyar, evrimsel algoritmalar, karınca kolonisi optimizasyonu, yapay bağışıklık sistemleri, yapay sinir ağları, vb. konulara değinecek ve özelikle evrimsel algoritmaların uygulama alanları üzerinde duracak.