Google Moon!

0
parsifal
Eskiden Google Earth vardı. Artık bir de Google Moon var. Kısıtlı bir bölgeyi göstersede bu sefer beta değil!

Görüşler

0
onurgu
Sitenin FAQ kısmında dolaşırken ilginç bir tiyoya vakıf oldum, aynen aktarıyorum:

4. Is Google Moon a result of your Copernicus initiative?

Glad you asked, and yes, the development of our lunar hosting and research center continues apace. We usually don't announce future products in advance, but in this case, yes, we can confirm that on July 20th, 2069, in honor of the 100th anniversary of mankind's first manned lunar landing, Google will fully integrate Google Local search capabilities into Google Moon, which will allow our users to quickly find lunar business addresses, numbers and hours of operation, among other valuable forms of Moon-oriented local information.

Hızlı bir çevirisi:

4. Google Moon Copernicus İnisiyatifinizin (-belki de girişiminizin ç.n.) bir parçası mı?

Sorduğunuz için teşekkürler, ve evet ay üssü barındırma ve araştırma merkezi çalışmalarımız sürüyor. Genellikle gelecek ürünlerimizi önceden açıklamayız ama, evet bu durumda 20 Temmuz 2069'da insanlığın ilk insanlı aya inişi onuruna Google Local arama motoru yeteneklerini Google Moon'la tam olarak bütünleştireceğimizi söyleyebiliriz. Bu hizmet kullanıcılarımızın ay üzerindeki firmaların adreslerini, telefon numaralarını ve çalışma saatlerini diğer ayla ilgili yerel bilgilere ek olarak hızlıca bulmasına imkan tanıyacak.


--
iyi günler
Onur
0
deChiffre
ya ben şüpelenmeye başladım google'ın beta sürümler çıkarmasından.bu ne kardeşim herşey beta sorumluluk almak istemiiyor mu?
0
conan
Sonuna kadar bir zoom yapmayi deneyin ;)
0
Soulblighter
Aaaa, bize Ay diye peyniri yutturmuşlar. :)
0
jfever
maalesef cok gec bir haber.
0
conan
Maden daha once biliyordun neden sen haber yapmadin?
0
neurorebel
Gerçekten güzel geyik yapmışlar... Sonuna kadar zoom edince de FAQdaki bilgiyle örtüşüyor ehehe
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'dan Sosyal Fon

parsifal

Küresel yoksulluk, enerji ve çevre gibi sosyal konularda yapılacak araştırmalar için Google fon oluşturmaya karar verdi.
Fonun, halka arzlardan elde edilen gelirin %1'inin aktarılmasıyla oluşacağı, bu payın şirketin yıllık karının %1'ine denk geldiği belirtildi.

Kaynak: 13 Ekim 2005 Cumhuriyet gazetesi s.13

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

MuharremTuran

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

WebP Google tarafından web'i daha hızlı hale getirmek ve daha küçük boyutta görüntüler oluşturmak amacı ile geliştirilen görüntü formatıdır. Dosya uzantısı .webp olarak belirlenmiştir. .webp uzantılı görsellere sahip web sitelerini Google Chrome sorunsuz bir şekilde görüntülemektedir. Diğer web tarayıcılar şimdilik WebP eklentisi olamadan bu yeni...

Google basın günü haberleri

larweda

Bugün Google Press Day adında bir basın toplantıları zinciri düzenledi. Webcast'i ve programı burada, (şu an hala devam ediyor). İzleyen bir arkadaşın yorumları ve özetleri de burada.

Benim özetlemek istediğim, bugün yapılan 4 yeni duyuru var:

Bitirme Tezi ve Google Master Plan

meddah

Ozan Halıcı ve Jürgen Mayer'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendikleri, bitirme tezi için hazırlanmış kısa filmlerinde "what barry says" ve "the google story"den ilham aldıklarından söz ediyorlar.

Filmin resmi sitesine buradan erişebilirsiniz.

Google Calendar

anonim

Yine bir google haberi, biliyorum hepiniz benim gibi sıkıldınız ama adamlar durmuyor ne yapabiliriz, google calendar, ilk intiba gayet iyi, ilerde bunun API'lerini açıp bizi çok zahmetten kurtabilirler belki...