Mozilla Deer Park Alpha 1

0
slowhand
Mozilla, Deer Park' olarak adlandırdığı Firefox'un yeni jenerasyonun test versiyonunu yayınladı.
Web sitesinde bunun yanlızca test amacıyla yayınlandığı özellikle belirtiliyor. Eski kullanıcıların stable olan firefox'la yaşamaya devam etmeleri, Deer Park Alpha'nın yalnızca geliştiriciler ve test etmek isteyenler için yayınlandığı da ekleniyor. daha geniş bilgi için http://www.mozilla.org/projects/deerpark/releases/alpha1.html
download için: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/deerpark/alpha1/

İlgili Yazılar

Firefox 3 Deneme Sürümü

vst

Firefox 3 deneme sürümü Alpha 1 yayınlandı. Sadece geliştiricilerin kullanması öneriliyor. Önemli bazı değişikler:

  • Öntanımlı Cairo grafik kütüphanesi ile verimli 2D render (donanım bağımlılığından kurtulmak adına önemli)
  • Geliştirilmiş thread modeli
  • Yeni Gecko motoru: 1.9

Mozilla Thunderbird 0.9 çıktı!

Soulblighter

Mozilla Foundation, Thunderbird'in 0.9 sürümünü duyurdu. Bir çok hatanın düzeltildiği yeni sürümle birlikte yenilikler de mevcut.

FireFox'u Savunalım!

anonim

Ortada W3ORG standartları olduğu halde inatla sadece IE uyumlu web sayfası yapan kişi ve kurumları teşhir etmek için kampanya başlamış.

Defending The Fox

Özgür Yazılım Yerelleştirmede Bir Adım Daha

FZ

Debian Türkiye camiasının tek kişilik ordu modeli çalışan gönüllülerinden Recai Oktaş'ın Debian Türkçe listesine attığı son mesajı paylaşmak istedim:...

Mozilla Suite'in geliştirilmesine son veriliyor

Soulblighter

Mozilla Vakfı, Tarayıcı, e-Posta istemcisi, Web yayınlama aracını bir arada sunan Mozilla Suite ürününü geliştirmeyi durdurduğunu açıkladı. şu an 1.7.5 sürümü bulunan Mozilla Suite'in 1.8 sürümü çıkmayacak. Vakıf bundan sonra Firefox ve Thunderbird üzerinde yoğunlaşacak Vakıf ayrıca yaptığı açıklamada Mozilla topluluğunda yer alan her geliştiricinin isterse Mozilla Suite'i sahiplenerek geliştirmeye devam edebileceğini ve 1.8 sürümünü çıkartabileceğini bildirdi.

Kaynak: eWeek