Fransa'da Sansür: 39 Usenet grubu engellendi!

0
sundance
Zeropaid'in haberine göre, Fransa'nın en büyük ISP'lerinden Free, tebliğ edilen bir mahkeme kararının ardından 39 Usenet haber grubuna erişimi altı aylığına engelledi.

Daha önce de Eylül ayında 14 haber grubuna erişim engelelenmişti.

Görüşler

0
Tarık
Bu engellenen usenet grupları korsan film, yazılım imparatorluğu türünde bir yapılanma olabilir mi?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

8. Türkiye`de Internet Konferansı

FZ


8. TURKİYE'DE INTERNET KONFERANSI
4-6 Kasım 2002
Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi
İstanbul
AKTİF KATILIM ÇAĞRISI


Türkiye'de Internet ile ilgili grupları bir araya getirerek Internet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, Internet teknolojileri aracılığı ile toplumsal verimliliği artırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla, daha önce ilk altısı yapılan, ulusal boyutta bir konferans düzenlenmiştir.

Telefon ve Adsl tarifelerine indirim

anonim

Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ses iletimine gelecek indirimin Pazartesi günü onaylanarak uygulamaya gireceğini, Adsl ile ilgili indirimin ise yakın zamanda açıklanacağını söylemiş.
Kaynak: Ntvmsnbc

Rebol: Bambaşka bir internet dili

sundance

Yaklaşık dört yıl kadar önce Rebol.com ile ilk karşılaştığımda, İmparatorluk güçlerinden kaçan bir grup Amiga Rebel`ın bir ütopya peşinde koştuğunu düşünmüştüm.

Bu gün bir bakayım ne yapmışlar dediğimde ise REBOL`un evrimleşerek yaklaşık 20 platformda çalışan inanılmaz üst düzey bir dilden Internet Operating System diye bir konsepte geçtiğini gördüm.

Sırf konseptin kendisi okumaya değer, öte yandan Rebol`un neler yapabildiği ise tamamen bambaşka bir konu...

Yaşasın e-Devlet ve onun Tekelci Temsilcileri...

elrond

Bu haberin asılsız olduğu deneme ile sabitlendi. Kaynağını tespit etmeden ve denemeden böyle bir haber yayınladığımız için herkesden özür dileriz. Yorumların değerli ve bilgilendirici olduğun düşündüğümüzden dolayı haberi tamamen kaldırmıyoruz.Sundance

fsdaily.com açılmış

exalted

fsdaily.com açılmış, tüm özgür aleme hayırlısı olsun.